ŠTO TREBAMO ZNATI PRIJE UVOĐENJA SEKSUALNIH POMAGALA U VAŠ KREVET?

Ponekad je potrebna promjena kako biste osvježili svoju vezu. Ili kako bi sebi dali za pravo da više uživamo u svojoj seksualnosti.

Sa vremena na vrijeme određene stvari nisu dovoljne da se strast rasplamsa, neophodno je unijeti nešto novo.

Ako razmišljate u svoj seksualni život uvesti seksualna pomagala, dobro je znati sljedeće:

Prije svega ako ste u vezi najbitnija je komunikacija. Razgovarajte sa svojim partnerom o uvođenju seksualnih pomagala u spavaću sobu.
Ako nemate previše seksualnog iskustva najbolja opcija je otvoren razgovor o mogućim prednostima uvođenja novih stvari u vaš odnos. Često se događa da jedan od partnera nije spreman za nove stvari.
Ali treba imati na umu da seksi iskustva i uzbuđenje vas čekaju tek kad izađete iz zone komfora i isprobate nešto novo. Kroz neko vrijeme, te nove stvari postati će nešto u čemu ćete uživati, i što vam neće biti nepoznanica.
Zajedno pregledajte ponudu seksualnih igračaka, proučite i pronađite odgovarajuće igračke, koje će dodatno unijeti strast u vašu spavaću sobu.

Ukoliko ste solo, slobodno si dajte na maštu i istražite široku ponudu seksualnih pomagala.
Postoje brojna seksualna pomagala koja mogu stimulirati i žene i muškarce, sigurno ćete pronaći igračku koja će zadovoljite potrebe oba pratnera.
Za koju god da se odlučite, ne zaboravite lubrikant 😊

Bilo da želite isprobati nove seksi igrače ili nove poze u seksu, u redu je ako se ispočetka osjećate čudno, neobično ili čak neugodno.
Savim je u redu začiniti svoj seksualni život, i dozvoliti si da otkrijete što vam odgovara, a što ne.
Nemojte odbacivati opciju uvođenja novih stvari i prije nego ih isprobate. Tko zna možda vam se svide i otkrijte sasvim novi svijet.
U jeku modernih tehnologija i seksualne igračke su postale nezaboravno iskustvo.
Na vama je samo da iskoračite iz svoje komforne zone i pronađete igračku u kojoj ćete uživati.
Sami ili zajedno.
Sretno sa istraživanjem!

Leave a Comment

Your email address will not be published.